Rydning af dødsbo i Nordsjælland

Fra vores butik og hovedsæde i København N hjælper vi private og kommunale kunder i hele Nordsjælland med opkøb og rydning af dødsbo. Vores medarbejderes erfaring og dygtighed danner grundlaget for, at vi årligt rydder ca. 80 boer, og vi har derfor en stor forståelse for den proces, som ligger både bag og efter rydningen af et dødsbo. Vi sørger altid for en grundig dialog med den enkelte kunde, og vi er altid åbne for specialtilpassede ønsker i forbindelse med rydning af dødsbo i Nordsjælland.

 

Dine behov tilgodeses

Som pårørende har man brug for at bearbejde omstændighederne bag et dødsbo, og derfor arbejder og behandler vi altid vores kunder med respekt og diskretion. Hos os er dette et altovertruffen fokuspunkt, hvad angår alle typer af dødsbo, og vi sætter en ære i at behandle den afdødes indbo med respekt for både affektionsværdi og ønsker om bevarelse. Som efterladt kan det desuden virke uoverskueligt at skulle sørge for rydning, vurdering og opkøb af afdødes bo, og derfor indgår vi i samarbejde med den enkelte kunde en fast aftale, således at de pårørende ikke involveres yderligere i processen.

 

Faste priser på rydning og opkøb af dødsbo

Vores priser og aftaler er altid faste, og det betyder, at vi på baggrund af det enkelte dødsbo afgør, hvordan en aftale skal se ud. Når det gælder dødsbo, som købes i Nordsjælland, kommer vi forbi og vurderer indboet og snakker med de pårørende om omstændighederne for rydning og opkøb, og efterfølgende indgås en underskrevet og fast aftale om, hvordan det hele skal foregå. Vi sørger altid for, at hjemmet står helt ryddet efter vores arbejde er endt – vi fejer altid efter os, og du kan være sikker på, at den enkelte bolig er tom, når vi forlader den.

 

Professionel partner til opkøb af dødsbo på Nordsjælland

Vi har arbejdet med opkøb og rydning af dødsbo i København og på Nordsjælland siden 1996, og vores erfaring er derfor baggrunden for, at vi betragter os selv som en professionel partner. Vi har gennem årene fundet frem til en løsning, som ikke bare sætter kunden og afdøde i fokus, men som samtidig bygger på gensidig respekt og dialog samt en overordnet hensynstagen til det indbo, som det enkelte dødsbo indeholder.

 

Vi kan hjælpe dig!

Hvis du har brug for hjælp til at rydde et dødsbo i Nordsjælland, kan du kontakte Ann Poulsen på telefon 23 24 19 01 eller på mail info@ajpoulsen.dk. Ann behandler alle opgaver med rydning af dødsbo i Nordsjælland, og vores virksomheds store fokus på respekt og dialog munder ud i, at du som kunde har muligheden for at aftale et indledende møde med hende. Vi rydder også flytteboer, hvis et ældre familiemedlem f.eks. skal flytte på plejehjem.