Vi hjælper med at rydde dødsbo i Roskilde

Står du overfor at skulle have ryddet et dødsbo i Roskilde, og er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner? Vi har hos Brugte Møbler & Småting mange års erfaring med at rydde dødsbo i Roskilde, og vi hjælper både i privat og kommunalt regi. Vi er klar over, at ingen situationer er ens, og at indbo i et dødsbo kan have høj affektionsværdi for de, som er efterladte. Derfor bygger vi altid vores arbejde på en god dialog og et godt samarbejde med den enkelte kunde, så processen bliver så tilpasset som muligt.

 

Dødsbo købes med mange års erfaring

Vi har siden 1996 ryddet og opkøbt dødsboer i Roskilde og resten af Nordsjælland samt København, og vores mange års erfaring giver os de rette kompetencer til en grundig rydning og forståelse for de pårørendes individuelle ønsker. Vores arbejde bygger ikke bare på erfaring, men også på fairness og kyndighed, og det betyder, at alle dele af processen foregår med omhu. Er du bosat i Roskilde, er vi derfor den ideelle samarbejdspartner til at opkøbe og rydde et dødsbo.

 

Vi tager hensyn

Baggrunden for en rydning af et dødsbo er ofte sørgelig, og efterladte kan have specielle ønsker til, hvilke ting der skal bevares, og hvilke de ønsker, at vi skal vurdere. Vi tager altid hensyn til dette, og vores vurdering af indbo er både professionel og realistisk. Når et dødsbo skal ryddes, gør vi det desuden med respekt for både afdøde og dennes indbo. Diskretion og fortrolighed er vigtigt, og dette tager vi alvorligt. Vi tager hensyn til det, I som familie ønsker.

 

Ingen ubehagelige overraskelser

Midt i sorgen over at have mistet, ønsker man ikke, at der opstår flere ubehagelige overraskelser, og derfor vægter vi faste priser, faste aftaler og faste løsninger af opgaver højt. Gælder det et dødsbo i Roskilde kommer vi derfor ud og vurderer indboet, aftaler de enkelte omstændigheder med dig, og herefter underskriver vi i fællesskab en kontrakt med en fast pris, som gælder hele rydningen, og som ikke pludselig ændres. På den måde indgår vi en fælles aftale, som ikke blot dækker over en fast pris, men som samtidig er et bevis på, at vores arbejde foregår under de rette forhold og med de rette kvaliteter for øje.

 

Skal du have hjælp til rydning af dødsbo i Roskilde?

Skal du have hjælp til rydning af dødsbo i Roskilde, kan du kontakte vores ansvarlige på dette område, Ann Poulsen, på telefon 23 24 19 01 eller på mail info@aipoulsen.dk. Sammen vil en aftale om et indledende møde omkring rydning af dødsbo i Roskilde danne grundlaget for professionel hjælp og rådgivning, som er tilpasset dig. Skulle du have brug for hjælp til at rydde et flyttebo, fordi et ældre familiemedlem eller lignende skal flytte på plejehjem, står vi desuden også til rådighed.