Social Rydning

Som en ekstra service hos Brugte Møbler og Småting, rydder vi sociale boliger i hele hovedstadsområdet. Det betyder, at vi kommer ud og vurderer og henter indbo på den nemmeste og mest fleksible måde. Således kan vi på bedste vis give møbler og andre genstande et nyt liv, og gøre andre kunder glade. Vi har mange års erfaring i at hente indbo fra forskellige plejehjem og sociale boligbyggerier. Det er selvfølgelig ikke alt vi henter, som kan videresælges, men vi tager det gerne med alligevel og afleverer det på genbrugsstationen eller, hvor det nu ellers hører hjemme. 

Vi giver møblerne nyt liv

Når vi har hentet møblerne hos dig, får de en plads i vores forretning på Nørrebrogade 228, hvor de kan vente på deres nye ejere. Vores vurdering af indboet er realistisk og afhænger af faktorer såsom: stand af pågældende indbo, værdier af indboet og alder af pågældende indbo. Vores rydningsservice dækker både København, Nordsjælland, Roskilde og Vestegnen. 

Bliv en del af vores faste kundekreds

Grundet vores store erfaring med forskellige rydningsopgaver, har vi opbygget en solid kundekreds, som vi inviterer dig til at blive en del af. Kundekredsen består blandt andet af en række sjællandske kommuner, bedemænd, boligforeninger og private kunder, som alle anerkender vores gode service og forståelse for kundens behov. Vi følger altid en fast procedure, når vi får en ny opgave af løse. Det betyder, at vores service er professionel og ligetil. 

Skal vi hjælpe dig med social rydning?

Det er altid muligt at fange os på på tlf. 35858922 (butikken) og 23 24 19 01 (dødsbo), hvis du vil høre mere om vores services. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning, så rydningen foregår så gnidningsfrit som muligt.