Butikken

Find genbrugsmøbler i vores

genbrugsbutik i København

Der er altid et godt køb at finde i vores butik. Vi har et stort udvalg af både hverdagsmøbler og mere antikke eller specielle møbler – og så selvfølgelig en masse sjove småting.

Genbrugsbutikken på Nørrebrogade er samlingspunktet for alle de spændende brugte møbler og småting, som vi finder på vores ture rundt omkring på Sjælland. Vi opkøber mange dødsboer i København, på amager og i Nordsjælland, både private og kommunale, og vi får dagligt nye ting hjem, som får plads i butikken. Der er således stor gennemstrømning af spændende sager, og hver dag byder på nye ting i butikken.

Læs mere om vores service med rydning af dødsbo og opkøb af dødsbo.

Afslappet og rolig genbrugsbutik

Vi prioriterer en afslappet, rolig og uhøjtidelig stemning i genbrugsbutikken i København, hvor man kan gå på opdagelse i ro og mag. Det er altid tilladt både at kigge, røre og spørge. Du vil altid kunne finde et bredt udvalg af både gamle og nye ting, og altid til rimelige priser.

Genbrugsbutikken er inddelt i to afdelinger. I stueplan har vi samlet alle vores småting, og her kan du finde lamper, figurer, service, pyntegenstande og al slag andet inventar og småting. I kælderen har vi placeret vores konstant brede sortiment af møbler. Du vil kunne finde en god blanding af gammelt og nyt, og vi har både almindelige brugsmøbler og mere æstetiske samlerobjekter.

Lækre brugte møbler til alles smag

I møbelafdelingen kan du finde brugte borde, stole, senge, sofaer, reoler og meget andet. Vi sorterer nøje både møbler og småting, inden de bliver udstillet, og kun rene og brugbare ting og møbler i god stand får adgang til butikken.

Mangler du noget? Måske har vi det på lageret.
Leder du efter en helt speciel ting, som du ikke kan finde i vores butik, så spørg os i butikken eller kontakt os telefonisk. Vi har et stort lager, som altid er fyldt med brugte møbler, småting, og andrespændende sager, der bare venter på at få en plads i butikken. Måske har vi alligevel netop den ting eller det møbel, du savner.

Vi glæder os til at se dig i butikken.