Rydning af dødsbo

Få et uforpligtende tilbud på

rydning af dødsbo

Vi har mange års erfaring med personlig og værdig rydning af dødsbo. Vi sørger for der bliver taget stort hensyn til de pårørendes ønsker.

Rydning af dødsbo i København, Roskilde og Nordsjælland har vi stor erfaring med. Vi har ryddet dødsboer for private, men også i kommunalt regi. Siden 1996 og rydder årligt cirka 80 boer. Vi har stor forståelse for den sorg, der ofte ligger til grund for rydningen og har udviklet en procedure, der sætter kunden i fokus fra det indledende møde over vurderingen af indboet og til den endelige rydning.

Vi giver altid en realistisk vurdering af indboet og tager nøje hensyn til at bevare ting. Dette betyder også indbo som kan have affektionsværdi for de efterladte. Alle situationer er forskellige, derfor tager vi altid en grundig snak med vores kunder. Dette gør vi for at sikre, at de rigtige hensyn bliver taget.

Rydning af dødsbo og indbo i

København, Roskilde & Nordsjælland

Når vi har vurderet indboet og diskuteret omstændighederne for rydningen, underskriver vi en aftale med en fast pris for hele rydningen. Herefter rydder vi dødsboet uden behov for at involvere de pårørende yderligere. Den indgåede aftale er vores kunders garanti for, at alt arbejde med rydningen udføres professionelt, sikkert og med respekt for både kunden og indboet.

Hvis vi vælger at købe nogle af møblerne fra boet, finder de hurtigt nye hjem gennem vores genbrugsbutik på Nørrebrogade. Men vi fjerner naturligvis også de dele af indboet, som hverken vi eller de pårørende ønsker at gemme, så hjemmet står helt tomt tilbage efter rydningen.